♥StOrY oF mY liFe♥

Wednesday, 26 September 2012

They are good listeners










  Ya Allah sesungguhnya ak bersyukur dikurniakan kedua ibu bapa yang mampu mendengar segala celoteh ak..rindunya ak dekat mereka..apa la agaknya yang mereka buat sekarang nie...ak selalu ingt abah pesan kt ak bla ak nk salam ngn dy time ak nak balik ke kampus "adik blajaq rajin2..abah xmaw bnda len..abah nk kjayaan adik ja"..seyes bla ak dngar ayat nie wsa tsentuh sgt aty ak....baru2 aritu ak ad mngadu dekat mama ckp kat snie xdk mkanan yg best2...ak wsa tsentuh sgt bila mama ckp 
"kalu mama dok dekat mama dh antr dh mknan kt adik"..ya Allah betapa caringnya ibu bapa ak dekat ak...wsau sgt aty ini tgl mereka bdua di rumah...Ok..let me introduce my lovely parents that always support me








selain itu, aku jugak ad my sweet heart yg sntiasa jd pndgar pda masalah ak iaitu

cik aizat al huzairi....



dy sntiasa dengar masalah ak even dy sndri pun byk bnda nk pk...ak syukur sgt dapat kenal dy...tp kalu ak ad masalah yg mmg salah dri ak..dy xpnah baking ak...malah dy always bg nsihat kt ak..


SEYESLY diowg la insan2 yg teramat bermakna dlm hdup ak..luv u all....:)




No comments:

Post a Comment